Vi startar vår verksamhet i Ukraina 2010 med online butik  personage.ua. Under flera år studerade vi specifik och strukturen för online-verksamhet, förbättrad service och kvalitet, såvida ny teknik. Nu är vi ledare på den ukrainska marknaden inom branschen för kostymer och Halloween-tillbehör. Under 10 år erbjuder  Personage alla nödvändiga varor för Halloween, födelsedagsfester, nyårsfirande och andra evenemang. Vi säljer licensierade varumärken som Disney, Warner Bros., Minecraft, Star Wars och många andra. Vi har det största valet av kostymer för barn och vuxna, smink, hattar och accessoarer, Halloween-rekvisita och dekorationer i det sovjetiska rymden.

 

2012 ville vi expandera till den ryska marknaden. Så character.ru föddes. Vi hade redan nödvändig erfarenhet för denna typ av verksamhet, så onlinebutiken för Ryssland började snabbt vinna popularitet. Hittills har butiken framgångsrikt drivit och levererat varor till hela Ryssland.

Men våra ambitioner slutade inte på den ryska marknaden. Nästa steg var Kazakstan. Personage.kz lanserade vi 2017.

2017 var ett viktigt år för oss; vårt företag har framgångsrikt utvecklats, så vi lanserade en onlinebutik för USA - skeletoncostumes.us.

Efter att ha haft dessa framgångsrika fall beslutade vi att flytta till Europa. Så 2018 började vi samarbeta med lager i Europa,  Polen och Frankrike för att skicka paket till europeiska länder. Vi säljer framgångsrikt  kostymer på olika handelsgolv som Fruugo, Allegro, Tradera till Schweiz, Italien, Sverige, Frankrike, Tyskland och andra länder. Efter att ha skickat många beställningar till Sverige beslutade vi att starta onlinebutiken speciellt för Sverige - personage.se.

Vi hoppas att vårt vänliga team kommer att göra vårt bästa för att ge dig bästa service.

Glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook för att få de senaste nyheterna.